Webdesign

Specialist in websites

Decpro Communicatie ontwikkelt professionele websites in een totaaloplossing voor de klant. Wij bieden naast webdesign ontwerp ook de mogelijkheid om uw website te hosten en u kunt daarbij gebruik maken van ons gebruiksvriendelijk Content Management Systeem om uw website zelf te beheren.

Content Management

Met het Content Management Systeem van Decpro Communicatie bent u van alle gemakken voorzien. U kunt zelf vanuit werk of thuis uw eigen website aanpassen en beheren. Of het nu gaat om een tekstwijziging, een nieuwe afbeelding of een totaal nieuwe webstructuur; u kunt het allemaal zelf. Het Content Management Systeem is speciaal ontwikkeld op basis van gebruiksvriendelijkheid. Iedere gebruiker moet makkelijk informatie op zijn website kunnen wijzigen. Daarnaast kunnen wij met ons systeem diverse gebruikers en user accounts aanmaken met verschillende machtigingen. Hierdoor kunt u zelf bepalen wie binnen de organisatie verantwoordelijk is voor welke inhoud op de website.

Support

Decpro Communicatie helpt hun klanten ook in de toekomst verder. Heeft u vragen of problemen met uw website, bel of mail dan met ons. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.